ALLE VIRKSOMHEDER SAMLET PÅ ÉT DOMÆNE.

På domænet RSTI.DK har vi samlet vores lille "familie"
af virksomheder på én fælles platform. Det skal gerne give vore faste, samt nye kunder, et godt billede af vore ydelser.

Om os

Navnet på vores domæne www.rsti.dk dækker over en række virksomheder. Vores forretningsområde spænder bredt. Fra elinstallationer til private og erhvervskunder og alarm/overvågning.
Vore virksomheder arbejder naturligvis sammen efter behov, så du kan få løst flest mulige opgaver ved at henvende dig på et sted.

Hermed en lynbeskrivelse af de enkelte virksomheder. Du kan se flere detaljer på de enkelte sider ved at vælge virksomhed på forsiden eller benytte de interne links her på siden. 

Fælles for forretningsenhederne er, at de alle er beliggende og registrerede selskaber i Ringkøbing Skjern Kommune.
Indehaver er Simon Bak Larsen, Skjern.

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S - cvr. nr. 35 52 64 47

Elektrikervirksomhed, der tilbyder alle former for installationsarbejder. Alt fra private el-installationer til erhvervsinstallationer. Vore elektrikere står klar til at hjælpe. 

lysafbryder

Punkt1 og Lysmesteren

Punkt1 og Lysmesteren befinder sig i ejendommen på Trykkerivej 3, i Skjern, hvor der sælges alt i hvidevarer, småapparater og belysning.  (butikken drives under ovennævnte cvr. nummer)

Troldhede Installationsforretning A/S og Stenberg A/S

Lige som ved Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, tilbydes alle former for installationsarbejder. De har desuden specialister på fagrelevante områder, der sikrer dem en høj standard. 

FD Alarmer A/S - cvr. nr. 11 77 76 00

Leverer og installerer alt i tyverialarmer og overvågning. Dette er både til private og erhverv, hvor kvaliten af arbejdet altid er i top.