ALLE VIRKSOMHEDER SAMLET PÅ ÉT DOMÆNE.

På domænet RSTI.DK har vi samlet vores lille "familie"
af virksomheder på én fælles platform. Det skal gerne give vore faste, samt nye kunder, et godt billede af vore ydelser.

Om os

Navnet på vores domæne www.rsti.dk dækker over en række virksomheder. Vores forretningsområde spænder bredt. Fra elinstallationer til private og erhvervskunder, alarm/overvågning og låseteknik, til liftudlejning og specialiserede leverancer af eltabler til industrien.
Vore virksomheder arbejder naturligvis sammen efter behov, så du kan få løst flest mulige opgaver ved at henvende dig på et sted.

Hermed en lynbeskrivelse af de enkelte virksomheder. Du kan se flere detaljer på de enkelte sider ved at vælge virksomhed på forsiden eller benytte de interne links her på siden. 


Se også vort profilblad her - Som giver et godt overblik og beskrivelse af de forskellige virksomheder vi er kædet sammen med. 

Fælles for forretningsenhederne er, at de alle er beliggende og registrerede selskaber i Ringkøbing Skjern Kommune.
Indehaver er Niels Peter Jacobsen, Skjern.

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S - cvr. nr. 26 10 37 97

Elektrikervirksomhed, der tilbyder alle former for installationsarbejder. Alt fra private el-installationer til erhvervsinstallationer. Vore elektrikere står klar til at hjælpe. 

lysafbryder

Ringkøbing-Skjern Liftudlejning

Virksomheden udlejer adskillige typer lifte til konkurrencedygtige priser. Liftene bliver regelmæssigt serviceret, så de overholder sikkerhedsstandarden. 

Punkt1 og Lysmesteren

Punkt1 og Lysmesteren befinder sig i ejendommen på Trykkerivej 3, i Skjern, hvor der sælges alt i hvidevarer, småapparater og belysning.  (butikken drives under ovennævnte cvr. nummer)

TI Automation A/S

Virksomheden bygger eltavler, modulsystemer, styringer, fordelingstavler, gruppetavler m.m. Ekspertisen i dette firma bidrager til kvalitetsløsninger. Virksomheden er desuden i stand til at fremstille specialløsninger tilegnet den enkelte kunde. (drives i binavn under cvr. nr. 26 10 37 97)

Troldhede Installationsforretning A/S - cvr. nr. 35 52 64 47

Lige som ved Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, tilbyder Troldhede Installationsforretning alle former for installationsarbejder, samt termografering af elinstallationer. De har desuden specialister på fagrelevante områder, der sikrer dem en høj standard. 

FD Alarmer A/S - cvr. nr. 11 77 76 00

Leverer og installerer alt i tyverialarmer og overvågning. Dette er både til private og erhverv, hvor kvaliten af arbejdet altid er i top.